Miljövänliga pendlaralternativ

Idag så kanske många av oss funderar på olika miljövänliga sätt att ta sig från punkt a till punkt b. Att pendla till och från arbetet är bara ett alternativ där vi istället för att ta bilen hittar andra miljövänliga pendlaralternativ.

Ett fantastiskt bra sätt är att ta cykeln till arbetet. Här så blir det absolut inga utsläpp och det är både bra för miljön och dig själv. Du får motion samtidigt som du tar dig till och från arbetet. Hem från arbetet så kan du med fördel välja en längre väg för att ytterligare få motion. förutom att du spar på miljön så spar du en hel del bränsle pengar då du inte använder bilen till och från arbetet.

Har du riktigt långt till arbetet så kanske det finns tåg eller bussar som passar in för dina resor till och från arbetet. Det kanske finns fler som åker samma väg till och från arbetet som gör att ni delar på körandet och åker med varandra. Bilen har ju som oftast plats för minst fyra. Istället för fyra bilar så kan ni var fjärde vecka köra och de andra kan åka med.

About

View all posts by