Tänk hållbart när du inreder ditt hem

I de flesta fall så kanske vi köper möbler som vi har i våra hem under en väldigt lång tid. Det gäller att tänka hållbart när du inreder ditt hem. Så klart så byter vi inte ut våra soffor och fåtöljer varje år utan har man köpt en soffa som man trivs med så hänger den med ett antal år framåt.

När man väljer vad man ska ha i sitt hem så finns det en anledning att titta på produkterna och hur dessa är tillverkade. Det finns olika inredningsstila och den lantliga stilen är något som är mycket populärt och som många väljer att inreda sin hem med. Ta en titt på utbudet från MY HOME. My Way. som säljer inredning som kan passa just ditt hem. Många av de produkter som du hittar där är tillverkade av återvunnet trä vilket är väldigt hållbart och smart för miljön.

Så klart så ska man tänkas sig för en extra gång om man behöver köpa något nytt. Om det ni ska byta ut är funktionellt så släng inte bort det. Det kan finnas någon annan som kan vara intresserad av ert gamla soffbord eller köksmöbel. Sälj det på Blocket eller annan kanal där man kan sälja begagnade produkter. Då får ni en slant till er egen inredning och någon får användning för era gamla möbler. Man kan tycka att det är mycket slit och släng idag. Försök att tänka på hur ni gör.

About

View all posts by