Få dina fönster rena där företaget använder Svanenmärkta produkter

De flesta arbetsplatser värnar idag om klimatsmart och miljövänliga städalternativ. Det är till och med vanligt att företag väljer specifika städfirmor just för att de använder rätt produkter. Ett exempel är Höga Höjder som erbjuder trygg och säker fönsterputs. De har inarbetade rutiner som garanterar ett centralt miljötänk genom hela rengöringsprocessen.

Miljöfokuserad fönsterputs

Höga Höjder är dessutom ledande i branschen när det gäller miljövänlig fönsterputs. De använder Svanenmärkta produkter och garanterar en trygg rengöring som är skonsam för omgivningen.

Att jobba med Svanenmärkta produkter innebär att produkterna är kontrollerade och godkända enligt bestämda miljökrav. Helt enkelt ett bra val ur ett miljöperspektiv. Det innebär i sin tur att du som anlitar Höga Höjder gör ett aktivt val som också gynnar miljön.

Specialist på höga höjder

Är du ett företag i behov av fönsterputs av stora fönsterpartier på hög höjd är Höga Höjder rätt partner. Firman är expert på att putsa alla typer av fönsterglas, men framför allt på högt belägna fönster. Till exempel takfönster eller stora fasadglas i olika format.

Fönsterfirman samarbetar idag med flera av Sveriges ledande restauranger och hotell. I många av dessa fall sköter Höga Höjder den regelbundna fönsterrengöringen året om.

About

View all posts by