Miljövänlig mattvätt på kontoret

Det är inte bara personlig hygien som är viktigt, även på arbetsplatsen är det viktig. Virus, bakterier och smuts går att hitta överallt, speciellt på ett kontor där folk använder ytterskorna inomhus. En heltäckande matta är ett utmärkt exempel som samlar på sig en mängd smuts under dagens lopp. Förr eller senare kommer den att behöva en ordentlig tvätt för att bli ren.

Det är viktigt att ha ett rent kontor, framförallt för att era anställda ska trivas men också för att ge ett bra intryck när kunder kommer på besök. Är det smutsigt och ostädat kan de få ett dåligt intryck och i värsta fall blir ni av med kunden.

Även fönster bör putsas med jämna mellanrum. Det är inte särskilt trevligt att komma till ett kontor med fönster som det inte går att se ut igenom. Det finns företag att anlita för det också.

Anlita experter inom mattvätt

Det går antingen att köpa in en mattvätt till företaget som ni har på plats eller så kan ni anlita experter som ordnar till mattorna åt er på ett miljövänligt sätt. Ångtvättbilen är exempelvis ett företag som sysslar med matt- och möbeltvätt samt golvunderhåll. De använder endast miljövänliga produkter, vilket är att föredra.

About

View all posts by