En mer hållbar livsstil

Klimatet och miljön är ständigt i fokus och vi måste alla dra vårt strå till stacken och göra vad vi kan. Därför ser många över hur de kan leva mer hållbart och vad de göra som privatpersoner. Några enkla saker är att bussen istället för bilen, sopsortera och välja bort plasten. Idag är det väldigt enkelt att leva hållbart då många företag tillverkar miljömedvetna produkter.

Satsa på zero waste

Sopbergen är en av de stora miljöbovarna och vi bör alla minimera det vi slänger. Genom att köpa hem sugrör i bambu, kaffefilter i tyg och tygpåsar kommer du dra ner på dina egna sopor. Det finns otroligt mycket engångsartiklar som faktiskt går att byta ut till ett mer hållbart alternativ. 

Dra ner på köttet

Kött är en annan stor miljöbov vilket inneburit att allt fler människor väljer att bli vegetarianer eller veganer. Du behöver inte dra ner på kött helt och hållet men i alla fall äta vegetariskt ett par gånger i veckan. Idag finns ett bra utbud av vegetariska alternativ som smakar minst lika bra som kött. Du hittar dem i de flesta stora matbutikerna.

About

View all posts by