Ekologiska varor

Ekologiska varor i olika former är något som blir allt mer populärt, vilket inte är så konstigt med tanke på alla miljöhot som hägrar i fjärran. Här och nu tänkte vi därför kika lite närmare på några olika typer av ekologiska varor som finns att tillgå.

Ekologisk mat

Det område där ekologiska varor fått det allra största genomslaget är utan tvekan när det kommer till mat. Idag går det i princip att få allting man äter ekologiskt, från ekologiskt kött och ekologisk mjölk till ekologiska apelsiner och ekologisk choklad.

Ekologiska kläder

Något som kanske inte är så jättevanligt, men blir allt mer populärt är ekologiska kläder. Med ekologiska kläder menas sådana kläder som är gjorda av till exempel ekologisk bomull eller andra typer av naturmaterial som hampa eller bambu. Då ekologiska kläder kan vara svåra att hitta ute i butikerna är ett bra tips att leta på nätet om man är intresserad av att handla ekokläder.

Ekologiska skönhetsprodukter

Även när det kommer till skönhetprodukter blir ekologiska produkter allt vanligare. Produkterna består då endast av naturliga ämnen och är fria från kemiska tillsatser och dylikt. De är dessutom heller inte testade på djur.

About

View all posts by