Förändring som förnöjer

Ibland känner vi att det är dags för något nytt. Den där känslan när det kliar i fingrarna att förändra någonting hemma som ofta kommer med årstidsväxlingarna. Från att ha vistats inomhus under vintern så kliver vi ut när den första vårsolen försiktigt börjar värma upp allting och ser framför oss långa dagar ute i trädgården.

En ny härlig uteplats för sommarens grillning och kanske ett utespa för after beachen. Att byta ut och göra om ger dig möjlighet att utnyttja ditt hems möjligheter till fullo. Den där gamla gången som sett bättre dagar kan lämna väg för en stensättning som blir ett smycke för din egen lilla oas.

Gör det mesta av årstiderna

Eller kanske det motsatta scenariot, när höstmörkret börjar falla och en lång vinter ligger framför oss. Då vill vi ha det extra mysigt inne och vi längtar efter det där härliga värmegolvet! En badtunna för hela familjen, eller kanske ett bubbelbadkar bara för dig efter dagens stress. Något så enkelt som att välja ut ett nytt golv och byta ut det gamla slitna kan göra att man helt plötsligt får ett nytt favoritrum i huset. Och handen på hjärtat, hur många av oss vill inte njuta av vårt morgonkaffe i ett kök vi själva valt? 

About

View all posts by